Loader
 

O nama

Ko smo mi?

Ovom poslovnom poduhvatu je prethodila pomalo nostalgična ideja da se jedan od naših osnivača vrati u svoj rodni grad, nakon osam godina provedenih u Italiji, i da započne nešto novo i skroz drugačije u poređenju sa svojim dotadašnjim poslom.

 

Jedan od naših osnivača radio je u Milanu u kompaniji Bosch, u sektoru automobilske industrije, i bio je odgovoran za određene proizvode namenjene tržištu južne Evrope.

 

Kako su godine odmicale počinje da shvata da ga trenutni posao više ne ispunjava i da ga ne čini srećnim i zadovoljnim. Izlazak iz zone komfora je bio ključ. Ne moramo uvek da znamo šta zapravo želimo, dovoljno je za početak da postanemo svesni onoga što ne želimo… (u svetu našeg protagoniste – manje Excel tabela)

Nećemo da ti pričamo priče neka uradi to sladoled…

Sledi povratak u Beograd i početak jednog intresatnog putovanja

Kao veliki ljubitelj sladoleda i neko ko je godinama isprobavao čuvene italijanske sladolede tokom života u Italiji, pomislio je šta je sve potrebno da bi u svom rodnom gradu mogao da ponudi odličan sladoled (gelato) od kvalitetnih sastojaka?

 

Posle 2 godine istraživanja, priče sa mnogim sladoledžijama u Italiji, napušta posao u Bosch-u i započinje realizaciju ideje odlaskom u manje mesto blizu Napulja za koje je saznao od kolege koji decenijama tamo letuje i kupuje sladoled od lokalnog sladoledžije.

 

Majstor Mikele se preko četiri decenije bavi ovim poslom i želeo je da nam pomogne da naučimo novi zanat, jer je u nama video sebe kada je bio na početku i kada je i njemu njegov majstor preneo sve tajne pravljenja dobrog đelata.

Sledi povratak u Beograd i početak jednog interesatnog putovanja, gde su kvalitet sirovina i odnos prema mušterijama uvek na najvišem nivou. Bez kompromisa! A sladoled i ostali specijaliteti iz naše male laboratorije ukusa… Kako i glasi naš moto – Nećemo da ti pričamo priče neka uradi to sladoled !

Bubamara Sladoled
mesto gde se uvek vraćaš

Bubamara doleće
i na tvoju adresu

Budite u toku – pratite nas…